Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett vinterkort

Så försvann du förbi
snötyngda granar som

gnistrade bortom sjön.

Och längtan snubblade olycklig
ut efter dig i vinterlandet
av stelnade myrar och fjäll

I snön såg jag ditt spår och
i rymden dina andetags 
rök

sökte jag din riktning och
medan

solen störtade
mot isen

Blev du en grå skiftning i
dunklet som

doldes bakom en svävande
iskristall.

© André



Fri vers av André
Läst 540 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-12 10:18



Bookmark and Share


  Almaz
Åhh, du har fått mig att längta till vinterns
ljuva landskap med din vackra, lockande dikt! Du skriver helt underbart, målande...!:)
2005-05-23

  madinsane
oj, det var ett vackert vinterkort!
jag är övertygad.. då är det bra ;)
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

André