Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
r.i.p


Jones jr

På andra sidan jorden
gråter jag mig till sömns
när jag förstår hur allting
så lätt glöms

vem är du som leker gud?
vad vet jag....
vad vet vi...

snälla vännen min
släck min törst
låt mig inte komma i mål
säga att jag var först

vem gömmer känslan?
vad vet jag..
vet du?

tusen år av tradition
tills någon leker gud
ett minne för livet
när kulan träffade hans hud




Fri vers av J P
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-08-31 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P