Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Frihet


I månens tysta ljus
gled vi sakta fram
genom gators vatten

Tyst hörde vi musiken
genom barer och restaurangers
fönster och dörrar

Vår bröllopsresa
genom kvällen då du
satte ett halsband
av regndroppsdiamanter
runt min hals med mjuka fingrar

Under sänghimlens brokadbroderier
sedan då du älskade mig
med tända stjärnor
i dina ögon

Förstod jag att
jag måste gå
ge dig friheten




Fri vers av madigan
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 20:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
kanske tog du halsbandet med dig? diamonds are a girls best friend next to \'oh mine papa...\'
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan