Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som honung

Som honung i dina händer
smälter jag.


Sipprar genom dina fingrar
till en pöl
runt dina fotsulor
min älskade.

Min vilja till vax.
Mina planer till gruset
under dina fötter.

Ingen gårdag i mitt minne.
Min själ stöps om
smälter samman
med din.

Ingen framtid.
Två hjärtan
som slår som ett
tillsammans
och för varandra
är allt som finns.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-31 23:20



Bookmark and Share


  stronza
oj oj vad du skriver fina kärleksdikter och du får fram känslan väldigt bra
2007-09-02

  "Silver" VIP
Honungslen, ett uppgående i en enighet, mycket skönläst i sin sammansmältning.
2007-09-01

  Maria Zena Viklund
honungssöt ljuvlig dikt!
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga