Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtliga fördomar.

 

Vem kan berätta

om vad som finns

i en annans hjärta

utan att ens ha lyssnat

på dess slag?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-01 21:48



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Lyssna är en av vägarna till hjärtat...
*Fin fråga*
2007-09-03

  bumpe
Du har helt rätt
Dikta påXD
2007-09-01

    wilja
nä.. det har du så rätt i. bra titel, man ska försöka döma efter och inte före. och allra helst ska man inte döma alls.
2007-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf