Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ta dig ovan molnen

Du ger mig en känsla

känner värmen sprider sig.

 

Känner en eld tändas

märker hur den slukar luften.

 

Vill ta dig ovan molnen

och sakta tända din eld.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-02 16:00



Bookmark and Share


    amy 75
den platsen vill man gärna stanna på och låta sig bli uppeldad..
smakfull
2007-09-04

  Gustaphsson
Oh vad fin. Får mig att tänka på hur jag känner när jag träffar en speciell person. Jag vet inte om det var meningen men känns som att dikten verkligen beskriver hur det känns att vara kär.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson