Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en god vän skriver haiku på kylsåpet, en hyllning till henne


Kylskåpspoesi

Ord på kylskåpet
en erotisk magnetism
hetta mot kyla.




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 546 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-12 20:46



Bookmark and Share


  LejonLarm
"Hetta mot kyla"
precis, så perfect som det kan bli.
2005-04-13

    ej medlem längre
Kigo, Josef-san, kigo!
2005-04-13

    ej medlem längre
:)
2005-04-12

  swimsus@gmail.com
hetta mot kyla..gillar detta..trotts att jag läst en annan text pådenna sida med samma namn tor rjag . Din var bättre!
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth