Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


En skräddare ifrån höga Norden

En skräddare ifrån höga Norden
han talte och skrädde ej orden:
\"En gång blir jag stor
som läkar´n min bror
fast liten jag syns här på jorden\"

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 13:26



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt limmat!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP