Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


bra



han sa det är bra
som det är och menade

jag älskar dig




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-03 20:54



Bookmark and Share


  Vind
Välbekant för mig som norrlänning :)
2007-09-04

  Maria Zena Viklund
haha, ja som så oftast, grattis!
2007-09-03

  Cris
Mycket vackert skrivet!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP