Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans arbete med sin undergång


Tankekollaps



Kunnigare än någonsin

men tämligen handlingsförlamade

åser vi människor hur vi själva skapar

vår undergång i en nära framtid.

En, två, tre, fyra, fem och sex

grader varmare och vi försvinner

ut ur jordens historia genom

våldsamma klimatförändringar.

Vi sysslar med att massutrota

oss själva och andra arter.

Eller vill vi bryta de invanda

mönstren, radikalt förändra

utvecklingen?

Nu eller för sent?

Vad är just Du beredd att göra?




Fri vers av boen
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 23:10



Bookmark and Share


  nettus
själv är jag beredd att göra vad som helst för att rädda tellus,,
2007-12-25

    ej medlem längre
En inbjudan till en viktig debatt. I högsta grad aktuellt och viktigt ämne att ta upp...
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen