Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att välja



Du valde att dö.
Några valde att gråta.
Andra valde glädje.




Bunden vers (Haiku) av boen
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 23:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi har alla valmöjligheter och genom våra val utforma vårt liv.
Bra haiku!
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen