Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den fjärde dagen om och om igen


Inre land


Ödelagt
ligger det inre
landet
vi byggde

sönderriven
hållande
ruinerna

står jag
bredvid

förödd
vindpinad
utan band

hjärteblod
i min hand

07.09.04




Fri vers av Lena Renman
Läst 613 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-04 11:14



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Got the message, bad luck ! Men SÅ blir man en överlevare ....
2007-11-30

  Doktor Vinter
Åh!
vad fantastiskt.
Och rimmet, I loved it!
Jag kan inte annat än att tacka för detta fina.
Den var mycket bra.
2007-11-04

  Fredrik Stillesjö
Hej Lena!

Dikten talar så tydligt om ett inre, kanske förrött land. Stark, sorligt,bra! Hälsar Fredrik
2007-09-12

  Maria Zena Viklund
mycket vacker i sin sorgsenhet!
2007-09-07

  katt.inc
Ett kargt och bittert inre landskap som du förmedlar på ett mycket vackert sätt.
2007-09-06

  Sanchez VIP
fin vemodig dikt, fint flöde som gör att man nästan tycker om att det är ödelagt
2007-09-05

    Maria Malm
Med lite ord och korthet, beskriver du oändligt mycket känslor.
2007-09-05

  Christer Eriksson
Gillar den här dikten och hur den beskriver det hårda i att leva. I att lämna eller lämnas. Montaget och demontaget i födelse och död. I giftermål och skilsmässa. Tid som går. Grym ingress dessutom. Bra, Lena..
2007-09-04

  devilsangel
Det var en bra titel du valde, den säger så mycket...Vårt inre land är det viktigaste för att fungera, vilket vi inte alltid gör om vårt inre land utsätts för tråkigheter..Du beskriver det väl som alltid
2007-09-04

  Lena Renman
Hej
Har bytt rubrik då rubriken/namnet och första raden inte bör vara samma ord om jag kan undvika det. Lena
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman