Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut med knullandet

Nu är det slut
Nu är allt ta mig faan slut
Slut med supandet
Slut med knullandet
Slut med kebab och pizza
Slut med snusandet
Ja, nu är faan allt slut
Slut med rännskita
Slut med ostrykna skjortor
Slut med samma lakan i nio månader
Slut med otvättade kalsonger
Nu är det faan slut
Slut med porrsurfandet
Slut med nätdejting
Slut med panikångest
Slut med bakfyllan
Slut med dammlunga
Nu är faan allt slut
Tack och lov
Nu är det faan slut
Tills nästa gång

Nu flyttar jag in hos dig älskling




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 567 gånger
Publicerad 2005-04-13 11:22



Bookmark and Share


    E. Palm
Charmigt.. "Tills nästa gång" måste dock slå hål på det rosa skimmret slutspurten vill förmedla mig.
2005-09-15

  Charly
Lite rolig text och den är nog ganska typisk för många män. Jag ska nog skicka den här till mit ex. Intressant text - verkligen. Jag gillar den!
2005-07-15

    Camapani
ojj...det var många slut och en ny början..tänkvärt...undrar om ekvationen går ihop?:)
2005-06-07

    ej medlem längre
:) - nej hjälp! Flytta ut! :)...fin text
2005-04-13

  Markattan
Kul läsning!!! Från ungkarl till sambo. Men vissa av sakerna lär nog hända igen skulle jag tro ;o)
2005-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus