Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

evighetsdrömmar

i en värld av magiska ting

där skrattet kan kittla

fantasin till extas

kärleken svepa in

kroppar till ett

ändlösa

eviga

kärlekshistorier

som skrivs

eller levs

av livet det egna

eller är det bara jag som

är egen?




Fri vers av illvette
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-04 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

illvette