Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstdepression.

alla höstens vindar
har redan samlats i mitt hjärta
även om värmen
sitter kvar i fingertopparna
så räcker det inte riktigt till
för att värma min frusna själ




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 20:02



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vindar har en förmåga att kunna blåsa iväg, även om man inte tror det. Sol skiner, även om hösten är kommen.
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand