Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rövad själ.


Någon rövade dej
Inte någon del
men ändå, en hel, del
Det var inte rätt spel.

Någon tog din innersta del
Det som är oskyddat hos ett barn
Det fångades i någons garn
Det var inte rent spel

Någon kränkte dej, din kropp
Tog i besittning din tro och hopp
Satte för kärleken ett sådant stopp
Med sina händer och pillesnopp

Sviterna syns inte utanpå
Men de känns och syns i själens spegel
Den stela kropp du har som regel
När någon dej vill känna på

Jag ville få känna, din själ och kropp
Ville få vara den som ger dej smeken
Ville få ge dej ny tro och nytt hopp
Få skänka värmen och kärleken




Fri vers av LassO
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:33



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det gör du! Skänker kärleken tusenfalt.........
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO