Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte sant...



Det är inte sant mitt hjärta gråter
hur kan nån göra så
Vem kan det tro och förstå
Ingen kräver att du förlåter
Nåt som ingen kan tro uppå

Men jag tror dej fast jag ej förstå
Får jag hålla om dej, få känna med
Hur tror du det känns att titta på
Att veta om, att få det besked
Som kan få en att illa må
Låt mej mej få dela... på din nivå




Fri vers av LassO
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:36



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så fint du respekterar att se det \"på hennes nivå\". Kärleken kan rädda mycket.....
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO