Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CK2

På stranden var alla vackra
Enastående i sina former
Ur högtalaren små plingande ljud av sötma
Och ingen brydde sig om att det låg snäckskal i salladen

I ett skimmer av turkos släppte vi taget
Fritt förenat svävande
Färdades vi mot det vilda
Skådespel av det ultimata

En stund i evighet
Två utanför alla andra
Sekunder av ovishet
När vi bröt tyngdlagen

Lev i mig
Förverkliga mig
Jag är så rädd
Så obotlig i min osäkerhet

I förvirring grät jag
Borrade huvudet djupt ner i sanden
Denna splittrande scen av lycka
Min ihållande ström av tårar

Natten är okontrollerad
Mörkrets piska än mer skrämmande
Men med mig inuti din famn
Finner mig vägen längs kärlekens härdade stig




Fri vers av Jesper Kling
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-09-04 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan