Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..kan man bli på många sätt..


Kysst

 

Du får stå på tå
för att ge mig den där

första varsamma

Jag får stå på knä
för att få nästa

friande förlösande

och därifrån
är det himlasprång

till den själstörtande

Men nånstans
måste det börja

det oundvikliga 

 

 




Fri vers av Björn Donobauer
Läst 1240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-05 10:25



Bookmark and Share


  Karin D
Som vanligt en berörande text.
trevlig höst
Karin
2007-10-01

  Just Emotions
wow den här va fantastisk
2007-09-26

  sistermoon
Du använder ett underbart vackert språk här och jag smälter vid:

\"Men nånstans
måste det börja

det oundvikliga\"

och det är så ... det oundvikliga som börjar med en kyss och tar oss dit ... till kärleksödets resa.
2007-09-11

  Cecilia Johansson
otroligt skön bara, men fick läsa den 2 gånger för att hänga med ordentligt,
2007-09-11

    Bodil Sandberg
En otroligt fin dikt ...njuter tillfullo och applåderar dig min vän!!!!
2007-09-11

  Inkarasilas
Femmorna seglar in och hela texten är mumsig som en jätte vacker Kyss.Smack!
2007-09-11

  Maud Li
Du väver ihop underfundigheter som gör att man kan tolka den på många sätt. Både spännande och varmt!
2007-09-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vacker
samtidigt som den är lite gåtfull....
2007-09-11

  Agnes B* Lörinczi
seglade in från hav till denna kyss och visst kan man bli kysst på många sätt och din dikt var ett av dem på min nyfikna iris... och kanske förstår några av de hav jag ska undvika hädanefter
dikten är vacker och ömm som en kyss och jag bara älskar denna
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer