Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar det nån roll var man är...kan man fly?


Kanada eller Nepal



Och om det går åt helsike rent kan jag sticka till Kanada

Där känner ingen igen mig

Jag tar med mig grytan med alla mina jag
lägger på locket för jag vill inte visa vem jag är

Eller är det så att jag attraherar in i mitt liv det jag är rädd för?

Spelar det då ingen roll var på jorden jag befinner mig?

Då drar jag till den vise mannen i Nepal som så klokt sa

\"Det är fan så svårt att finna lyckan inom sig själv, men min vän, det är omöjligt att finna den nånannanstans\"

Om du inte är här o nu
är du borta
var du än befinner dig




Fri vers av Yvonne Vigstrand
Läst 686 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-05 11:32



Bookmark and Share


  fågel grå
Mycket bra !
2008-10-16

  Ezo
Välkommen tillbaka!!!!!! Kul!
Ibland är det skönt att komma iväg och vara någonstanns där ingen känner igen en. men vart man än går, i slutändan är man den samma i sig själv? det var en klok man, han från Nepal!
2007-09-05

  Björn Donobauer
Klockrent, som modern idrottsjournalistik skulle drägla...
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Vigstrand
Yvonne Vigstrand