Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans tid.

Det är inget som är vackert här
skönheten har dött för längesedan
gömd på en säker plats
färgerna har bleknat
vita väggar håller rummen på plats

Det är inget som är vackert här
inga metaforer kan ändra på det
Ändå försöker jag gång på gång
Borsta luggen från pannan

Det är inget som är vackert här

Ingenting av det är vackert

Vi sitter här
Delar på likgiltigheten som fyller rummet
Gränsen är hårfin mellan hopp och sorg
Vi är främlingar
Och främlingar kommer vi förbli
Skuggor med personnummer istället för namn

Det är inget som är vackert här
Skönheten har dött för längesedan
gömd på en säker plats
Färgerna har bleknat
vita väggar håller rummen på plats

Inga metaforer kan ändra på det
Ändå försöker jag gång på gång
Att borsta luggen från pannan

Kanske har jag fel
Kanske finns det inget vackrare




Fri vers av Overs
Läst 208 gånger
Publicerad 2007-09-05 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs