Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans bland stjärnorna

Som tvillingstjärnor
virvlar vi
runt varandra
i vårt eget universum.

Dras hjälplöst
till varandra
med en oemotståndlig kraft.

En kraft ingen av oss
kan
betvinga.
En passion och attraktion
utanför alla gränser.

En förening
i en glödande eruption
som når stjärnorna
när vi sugs in
av varandra
som i ett svart hål.

Allt runt om
sveps med av
dragningskraften.

Inget spår
synligt för omvärlden
av vårt hemliga
kärleksmöte.

Gränser suddas ut.
Själarnas upplösning
och förening
i en känslostorm
utan sans.




Fri vers av Stjärnöga
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 00:31



Bookmark and Share


    Brell
Dubbla stjärnfall...
gillar den, den får mig att le
2007-09-11

  Mindfuck
Vilken underbar text, blir helt rörd!
2007-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga