Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte varför jag saknar dig... jag bara gör de.


bortglömt andetag.

förlåt

men alla bortglömda stunder kom över mig
nästan attackerade mig
du kanske förstår att jag var tvungen att träffa dig
och säga att jag inte glömt bort

hur du höll min hand hela natten
bara för att vara säker på
att jag stannade där

precis ett andetag bort




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 542 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-09-05 17:24



Bookmark and Share


    Melona
nu du

snorlipar jag

för innerligheten i ditt språk

fantastiskt

slutet är underbart

(en film i sig)

\"hur du höll min hand hela natten
bara för att vara säker på
att jag stannade där

precis ett andetag bort\"
2008-02-24

    RebeccaW
Shit, det där slutet \"precis ett andetag bort\", det var så himla vackert! Skitbra text bara!
2008-01-30

  albertina
bortglömt andetag. gillade titeln.
Ibland vet man inte varför man saknar eller varför man mår som man gör, man bara gör det. Tack för underbar läsning=)
2007-10-31

    Oprofessionell
de kursiva orden i början och slutet binder ihop allt perfekt, och alla saknar vi något tills vi glömmer bort, varför vi saknar från början
2007-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand