Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en okänd sushi-bar i Stockholms City...


Sushi klockan tolv

Misosoppan
      varm och mild
      sjögräset på botten

Sorlet
      tusen samtal
      uppfattar enstaka ord

Körsbärsträdet
      skirt och skönt
      evigt blommande




Fri vers av Annette Andersson
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-05 22:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så vacker dikt- fylld av NU- beskrivning av en stund då det är skönt att leva
2007-09-09

  Maria Zena Viklund
åh älskar den här, fina dikten, sushi är min favortit liksom körsbärsblomma!
2007-09-08

  Ronny Berk
en stämningsfull... välformlerad beskrivning av en utekväll på ett inneställe...
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson