Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann filosofi

 

Först kommer fördomen

sist kommer tolkningen

sanningen du aldrig kan se.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-05 22:51



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så sant som det var...skrivet*
2007-09-06

  Gawain
Dunkel omsluter världen, men aldrig sanningen. Skumma sinnen ser skumt varhelst... tolkar därefter..
2007-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf