Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CK3

Mist över skogen
Morgonen ligger frasigt frostfylld
I bladen speglar sig trädet
Sträcker på sig
Öppnar sig mot världen

Solen allt annat än blyg
Framfusig och intensiv
Formar sig
Slingrar sig runt dagen
Och låter den leva

Toner i oskuldfull klang
Knaster av gräs som viker sig
Under hennes nakna fot
Värme och längtan
En stig mot livets nakna själ




Fri vers av Jesper Kling
Läst 233 gånger
Publicerad 2007-09-06 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan