Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

v a d . . .

gatorna har blivit gråa
och luften kall

himlen har blivit mörk
och människorna tråkiga

vinden blåser genom träden
som nu ser ut som döda skelett

solen har för stunden gömt sig,
dess saknad refekterad i de
tomma gränderna

en enda person trotsar sorgen
och ger sig ut i blåsten

den viskar i hans öra
om världens fyra viktigaste
frågor


vad är heligt

vad är själen gjord utav

vad är värt att leva för

vad är värt att dö för


svaret till alla är det samma...


endast kärleken




Fri vers av självdestruktiv
Läst 380 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-06 22:25



Bookmark and Share


  Sister
Även om jag älskar i princip alla dina texter så är detta en av mina favoriter. Min själ ler lite extra varje gång jag läser den. Jag lämnas alltid med en känsla av frihet. Ingenting spelar någon roll - förutom kärleken.
2009-08-08

    Morbide
mycket vackert skrivet
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv