Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En japanska dödsdikt skriven i klassisk tankamöster 5,7,5,7,7. Skrevs av samurajer i feodala Japan innan de begick Seppuku för att vinna tillbaka sin heder och värdighet.


en dödsdikt


Nu en soluppgång
lägger sig över staden,
dagen sprider en kärlek
som utan motvind
kommer leva vidare




Fri vers av självdestruktiv
Läst 1489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-12 12:47



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
lysande
2009-04-30

  peter markurth
gillar
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv