Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en annan värld, i en annan tid, vore detta en kärleksdikt till dig. Men, som klotet nu snurrar och skaver i mitt hjärta blir det inte mer än... ja, just det. Patetisk.


en kärleksdikt


Mord

ett mord har begåtts i närheten
en dödssynd,
en handling som aldrig får upprepas


salt bildas längst mina kinder
och jag krigar mot de hemska klyshorna

"du var plast, du var bara plast...."

och står emot
de fyrahundra slagen
som om de vore en del av vardagen

ett i ansiktet
ett i magen
ett i själen... där det känns som mest

för när du
vänder på stenen
och känner dess lena sida

visst är det kärlek dina fingrar leker med?

göm den i sanden
kasta den långt
låt den dansa längst vattenytan


dina rynkor till trots
kommer jag alltid att dansa för dig
och din tid till mods
kommer jag alltid att dö för dig

vattnets ringar... oändliga ringar.

Jag känner hur dina fingrar
omslingrar min hals
och ett mord har begåtts i närheten

för du älskar inte mitt hjärta längre...



















Fri vers av självdestruktiv
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-02 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv