Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemvinglad mitt i natten efter för mycket rosévin med de fåtal vänner jag har, famlar jag med nyckeln i dörren och sätter mig alldeles för drucken framför datorn, lyssnande på "I'll se it through" av Texas på repeat.


medan du kippar efter andan



när du rör vid mig

känns det som att vara
i himlen, om än
bara för ett litet tag


när du saknas i mitt liv

vet jag att hålet
i mitt hjärta
aldrig kommer läka


för nu,

när vi slängt bort nyckeln
kommer dörren för alltid
att vara låst

och såret som delar oss
du och jag
är som ett brutet hav
mellan våra själar

sitter du också i din lilla båt,
kämpandes mot stormen
som vägrar låta dig komma
över vågornas kant?

ifall du faller
med vatten i dina lungor
mot havets avgrund
låt mig rädda dig
med en sista kyss

medan du kippar efter andan




Fri vers av självdestruktiv
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-30 15:38



Bookmark and Share


  Majalis
Så fint att det gör ont.

"låt mig rädda dig
med en sista kyss

medan du kippar efter andan"

Vackert!
2009-04-30
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv