Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ av papper

Säg mej vem du är
Hm mitt hus har kristallkronor
Och gräsmattan är stor, och grön
Plånboken är fet

Ja men vem är du
Jag har en ny Volvo
Senaste modell
Och många aktier

VEM är du
Jag sitter i flera styrelser
Umgås med fint folk
Jobbar inte för att jag behöver

MEN VEM ÄR DU
Jag, jag är rik
JA MEN VAD ÄR BRA MED DEJ DÅ
Jag är rik…

Så du är en själ med pappersväggar
Tryckt med beständig färg
Kom bara ihåg att papper brinner
Väldigt lätt…




Fri vers av LassO
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-07 08:31



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
SÅ sant så sant!
2011-05-27

  Bibbi VIP
\"Vad hjälper det om en människa vinner hela världen men förlorar sin själ\"? kom till mig här.
Applåd!
2008-06-16

  Lyckohäxan Enediel
Härlig dikt! Visst är en del så enkelspåriga och identifierar sig med sina pengar och allt ytligt :)
2007-12-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha, bitande så det ryker. Bravo! Applåd
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO