Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi väl någon gång haft att göra med en riktigt falsk människa!...


Falsk som...få

Hon står framför mig

degraderar mig

till ett neutrum

Solkar ner mitt försvar

och drar min självkänsla

i sank

oförtrutet

illvilligt

jag registerar hur munnen öppnas och stängs

när hon säger sina smutsiga ord

ögonen glimmar till

av ren och skär skadeglädje




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-15 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis