Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bra dag

 

Idag undrar jag

Vem var jag igår?

 

Imorgon kommer jag

återigen

sakna den jag är idag




Fri vers av Annette Andersson
Läst 558 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-07 20:31



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ja Annette...klockren som sagt! Applåder! /sunnan
2008-03-13

  Michaela Dutius
Underbar dikt om något som berör på djupet
2007-10-31

  drakbruden VIP
Klockren!
2007-09-08

  Maria Zena Viklund
Underbar!
2007-09-08

  Erik L
Grymt bra. Dikt som väcker tankar. Jag gillar den och applåderar!
2007-09-07

  Ronny Berk
en bild med soft ledljus inför framtider med baktider... ja...
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson