Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för inte minns jag väl fel?


en PERFEKT kväll

 

eufori över ingenting

gårdagens glitter speglas

hundra år äldre

med slitna kvitton i fickorna

 

men jag är rik

ett väldoftande skafferi

fylld till kanten

av härliga minnen

 

 

 

retuscherade




Fri vers av LadyFool
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-07 21:41



Bookmark and Share


    ekb
Mycket vackra ord.
Bokmärkt!
2007-09-17

  issac.a.m
vackra rader..gillar slutet...
2007-09-10

  Maria Zena Viklund
Ljuvlig!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool