Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 ordare: Källsortering




Lille Kjell var alltid rädd de gånger
föräldrarna bad honom
att följa med till soprummet.

















Övriga genrer av alfa VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Utvald text
Publicerad 2007-09-08 12:01



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag vet inte

Lille Kjell funkar inte för mig
den blir lite för komisk
2007-09-24

  Inkarasilas
Ryser från nacken och neråt,
demonlover, brrrr a är bara förnamnet,
skräckfilm 24/7
2007-09-23

    ej medlem längre
men stackars liten.
2007-09-23

  Cris
Stackars lille Kjell.. hehe.. rädd att sorteras bort
2007-09-23

  aftermath
*S*lille Kjell fick men för livet antar jag?
2007-09-19

  Jer
Coolt... och nu finns det hundar som kan sortera, så Lillen får se upp igen!
2007-09-09

  Björn Karlsson
Kort otäck
fritt fram för den egna fantasin.

Vad händer?
Varför är han rädd?

Frågorna hopar sig.

Bravo
2007-09-09

  Lilla My* VIP
Stackars lille pöjk!
Inte lätt att vara kjell vid sortering*
Kul ordat!
2007-09-08

  thyra
Stackars pojk som kanske inte fått alla referenser till orden. Skrämmande men kul!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén