Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår

Du förstår ,när andra inte gör det
du ser när andra blundar
du vet när andra undrar
du känner när andra inte gör det
du finns med din hand i min och
du värmer mig

alltid

av I-M




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 575 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 01:20



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig och vacker
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~