Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden kommer från www.fotoakuten.se alltså har de copyright på den !


I hennes ansikte

och i hennes ansikte
stod det att läsa
hennes innersta ,hemliga tankar
nakna och sanna
äkta ,som gyllene guld




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 505 gånger
Publicerad 2007-09-09 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~