Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En okänd kvinna

Jag såg en okänd kvinnas blick
jag mötte för en stund en annan människas själ
kanske ses vi aldrig mer igen
men en gång mötte jag en okänds blick
en gång såg jag
en blick jag kanske aldrig mera möter
jag undrar vems
jag undrar minns hon mig
eller är man bara en av alla människor
hon såg för en sekund
en gång?




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 596 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 02:39



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Ja så är det.
Ibland undrar man varför man inte sa något
varför man inte vågar...

eller så är vissa möten med människor något som bara ska ske, ögonkontakt, en känsla och sen inget mer....
2007-09-09

    Filurix
Smått motsägelsfullt men ändå fullt av den vardagliga \"bekantskap\" man gör varje dag. Känner så väl igen mig från de gånger man mött någons blick i affären, på tunnelbanan eller på gatan.
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~