Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag satt redan på stationen

när tåget rullade in då jag hade kameran min framme
så att jag filmade allt som hände mig runtomkring
Ja, innan jag klev ombord på tåget och intog min kupé
och plats då jag tänkte
Äntligen så kan jag ta det lite lugn och ro med lite rast
efter morgonens stress i all hast

Med ett ryck så började tåget att rulla ut ifrån stationen
samtidigt som en förtjusande vacker dam
kliver in i kupén med smärta spiror till ben
Hon presenterade sig själv som Ulla
Och jag med mina snuskiga fantasier för det första
som jag tänker på är ju att henne skulle jag vilja k…..!

Ibland är det för mig en gåta att ni vackra kvinnor
kan ha en sån makt över oss män
För ni vet ju om hur ni ska göra för att göra oss kåta
Men jag undrar om inte kvinnorna själva ibland
tänker likadant så som jag gjorde
då de själva är lite våta

Jag ber om ursäkt för att jag tänker högt
Men jag hoppas att ni mig ska förlåta
För jag vill ju inte att ni ska bli arga eller sura på mig
För det sista som jag vill är ju att ni alla
ska börja gråta

Konduktören kommer in kupén och kollar upp
våra biljetter
Så när Ulla sträcker sig fram med sin biljett
putar hennes lagom stora bröst ut som två ballonger
Och när jag får syn på det så börjar det genast bli
trångt i byxan då jag önskar att jag hade struntat
att sätta på mig mina kalsonger den här morgonen
För de skaver ju så
Så för att komma på andra tankar tittar jag genast
ut genom fönstret då det är det enda som jag
kan komma på...

Jag satt redan på stationen när tåget rullande in!

Ken Cassel
28/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 360 gånger
Publicerad 2007-09-09 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel