Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äro

 

Likt stadsvandrarens åsyn av höga kullarnas mäktiga visdom

äro vårt skrivandes historia fulla av ärorika ögonblick av

mästerverk som osaliga hjärtan i sin vagga låtit vila.

 

Likt själavandrarens insikt av livets gåtors mystiska svar

äro våra hjärtans slag fulla av ovillkorliga önskningar av

underverk som osaliga hjärtan i sin saga alltid vilja.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf