Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den äktaste beskrivningen av kärlek jag hört

 

Trots miljontals av försök både av mig och er här i diktens hemvist.

Trots tusentals år av försök från både, filosofer, poeter och barder.

Trots genomläsning av otaliga religioners nerskrivna kärleksbudskap och oändligt många böcker som om ämnet handlat

så har jag inte hittat någon beskrivning som ens i närhet

närmat sig sanning om storleken på min kärlek till dig

som när du sa

 

"Jag känner för honom som du känner för mig". 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-09 11:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Oj..stort!!*Fint**
2007-09-10

    wilja
\"stor\" uppbyggnad, jag tycker du lyckas bra med att hålla ihop dikten hela vägen fram till slutrepliken. smärtsamt, ärligt och kärleksfyllt. förmodligen därför (de två första).
2007-09-09

  Night Soul Woman
*fnissar glatt såsom sorgsen*
Om allt är kärlek
om kärleken är allt
Du är mitt allt?
hmmm . . .
*funderar vidare*
eller . . .
Du är mitt allt
de stunder Vi är
som ett
och sedan
Kärleken är allt
jag älskar alla
och dig med?
- Eh?

*applåd*
och tack för läsningen!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf