Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ge upp e så lätt men att kämpa e så svårt


lätt att ge upp, svårt att kämpa

hans blick är tom
hans hjärta är svart
han skriker ut sitt blinda hat varje natt

försöker desperat hitta tillbaka till den han var
men allt känns så hopplöst
ingen vilja kvar

orkar inte tänka på en framtid
som för honom inte finns
allt känns så overkligt
lyckliga dagar han minns

så avlägset
utom räckhåll
känner sej svag
när återfinns hoppet
tänker han
och tar djupa andetag

han vet inte hur mycket han orkar mer
just nu är det bara mörker han ser
när ska lyckan åter le
när ska han livet åter se?




Fri vers av headspinn 488
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-09-09 13:48



Bookmark and Share


    ingvar VIP
En dag - denna dag - kanske..
Ingvar
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

headspinn 488