Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag endast ett minne, en doft, ett huvdbry

 

enkla levande ljus

som ska vara förföriska

eldar mina starka trådar

 

vet inte längre

vad innebär

 

 

romantiken




Fri vers av LadyFool
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-09 22:57



Bookmark and Share


  Lucius
fint!
2007-09-13

  Maria Zena Viklund
ja vad innebär den? vackra rader om frågan!
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool