Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gulnat brev

Jag fann ett gammalt gulnat brev
i en gisten ask.
Jag öppnade det sakta och läste det
för mig själv ,en människas historia
kom till mig ,en början på något
jag aldrig vetat om
en sång från en annan tid
långt bort från den som finns här och nu
men ändå ,ändå ,var det som om det
var igår det skrevs .
Det kunde varit
mina känslor, mina salta tårar,
det kunde varit mina ord
som stod i brevet jag fann.

Jag fann ett till och ännu ett
de blev bilder för mitt inre
jag fick dela någons tankar
någons innersta drömmar
och det kunde varit mina drömmar
som stod att läsa om i dessa lövtunna brev

Jag fann en pressad ros
som någon fått och för alltid burit den
kärleken med sig ,
för alltid burit drömmen
om att mötas åter en gång,
det kunde varit mina brev
och mina drömmar
kanske min ros,
men det var din ros och
dina drömmar
nu är dom våra
ty jag vet din hemlighet.





Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 01:50



Bookmark and Share


  Tärningen är kastad
Gillar din text, jag fick den känslan att det var jag som fann breven och läste de.
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~