Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är från http://www.fotoakuten.se alltså har dom copyright på den !


i månens sken dansar hon

I månens sken dansar hon
orädd och grann som en lilja
stolt och klok som få jag mött
I daggens sken speglar hon sitt
oskuldsfulla ansikte
så vacker som få jag mött

I månens sken
lyser hennes hemligheter
då syns hennes önskningar
hon dansar med nattens mystik
orädd och grann som en lilja

Hon ler så hon bländar världen
stark som en tiger
vild som ett urskrik i natten
I månens sken
är hon den hon är
hon springer dit vinden följer henne
sjunger liksom näktergalen gör
orädd och grann som en lilja

I månens sken ler hennes
hjärta ,hon är stark som en tiger
och rädslan har flytt.....

I månens sken är hon vacker
som få
ja vacker som få är just hon....




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 543 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 02:23



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~