Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag åter jag. Min situation idag.


Ensam

Ensam

Jo, Jag! Och som fan!

Är ensam men stark.
men längtan finns kvar.

Jag är övergiven, men påväg mot framtiden.
Den kvinna som kommer i min väg, får uppleva en makalös resa.
En resa genom framgång och lycka.

Inga trådar fäster jag vid dig, inga hinder lägger jag på dig.
Du kan finns där för mig, så som jag finns där för dig.

Genom tid och rum.
Genom lycka och sorg.
Genom förståelse för varandra och genom öppenhet i våra hjärtan.

Låt mig lära känna dig.
Så som jag visar min öppenhet.

Du har inget att förlora.
Bara att vinna.
En god hjärta är svår att hitta.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-09-10 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack