Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig lite tid till...


Hjärtats melodi

Mitt hjärta är fullt utav sånger
Jag vill sjunga dem alla för dig
Men tiden är knapp
och rösten har jag tappat,
så det enda som hörs
är minnenas melodi

Men tro ej jag har glömt
för glömmer gör jag aldrig
I drömmarnas dunkel
lever du än
Där lever vi mer än någonsin
Lyssna och du hör
hjärtats sång till dig




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 617 gånger
Publicerad 2007-09-10 06:01



Bookmark and Share


    Saulus
Bara otrligt!
2007-11-29

  lodjuret/seglare VIP
hellre att du älskat och kärlekar mött
och rest dig ur dem utan bitterhet
än att du sitter och ältar dem
skönt att kunna resa i minnen

texten får tre tulpaner
2007-09-30

  Svante
Jo, så är det oftast, att kärleken mest finns i minnet och i drömmarna :(
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för