Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd



skall aldrig sluta falla
för dina ögon


som brunnar


avgrundslösa, trånga
trampar krampaktigt vatten
allt mer orkeslös
hud skavs blodig


sjunkande i ditt sinne
utan nåd




Fri vers av katt.inc
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 10:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
denna känns kuslig
en disig måndagsmorgon
vid femsnåret
2007-09-10

  lodjuret/seglare VIP
denna känns kuslig
en disig måndagsmorgon
vid femsnåret
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen