Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Popup fönster och hårspray

internet explorer
vilken grey, det är som ett hårspray
allt är dålig kvalla och vill hoppa å spralla
jag hatar alla popup fönster, och på tal om popup så poppade jag nyss popcorn från Ica Maxi. Lågpris, extra pris, utgånget datum
men he funka endå, så länge jag står på tå




Fri vers av geting
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 11:23



Bookmark and Share


  Freeman
*ler*

hihi, ingen har din stil...gillar gillar!!!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

geting