Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel utan vingar

Som en ängel utan vingar

ska jag vandra

i den stjärnbeströdda natten

varje andetag

minner om

den tid som är förbi

för alltid



Som en själ utan andetag

ska jag viska

allt som du vill höra

medans livets räknade

dagar sakta passerar förbi





Fri vers av Aurora Borealis
Läst 580 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 17:09



Bookmark and Share


  Patrick K
fin text!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis